Räkbakelse med Ostbågar …

Räkbakelse Ostbågar
Jo, det skall vara med ostbågar. Krossat runt om. Kul och blir oväntat gott.

Räkor, kokt ägg, formfranska, sallad , svart kaviar och Ostbågar
Röran: Creme fraiche, chilisauce, finhackad dill och salt

Blanda ihop röran. Mer eller mindre av det ena spelar mindre roll. Smaka av.
Stansa ut rundlar ur en skiva formfranska. Med en stans eller ett glas. Jag har tre stycken brödskivor på höjden. Skiva äggen.

Ta en brödskiva i botten. Bred på av röran på skivan. Lägg på några äggskivor. Lägg på ett bröd och bred på röran. Lägg på räkor. Sista brödskivan. Bred på röran och se till att röran även täcker sidorna. Krossa ostbågarna. Ta en sked och täck sidorna med ostbågskrosset. Toppa med räkor, ägg och kaviar.

Stor, liten eller fyrkantig. Räkor mellan alla skivorna eller ägg. Toppa med kaviar. Gör det som passar dig.

 

 

Inspiration från min vän Katrine som hade räkor/ostbågar på menyn där hon jobbade.

 

 

 

 

 

 

Annonser